OEST TRIP (pop-rock-psicodelia)

25/06/2022 – 20:00h. // Pinar Santuario Montferri // 8€-10€

Oest Trip, la banda formada por Oest (guitarrista de Litus «banda de Late Motiv», Gerard Quintana, Joan Masdeu…) con temas propios que van desde el pop melódico-rock i toques de psicodelia, nos visita a un espacio muy singular al lado del Santuari de Montferri.

JHANA BEAT a El Jardí Sonor

02/07/2022 – 20:00h. // Les Clandestines de Montferri // 10€-12€

JHANA BEAT! Electro-organic-sound

No et perdis a aquesta «dona-orquestra» que amb la tècnica de beatbox crea ritmes, generat loops als quals els va agregant en directe capes amb la guitarra i la veu, els seus són molt enèrgics i et faran ballar sense parar. Serà el primer jardí sonor de la temporada a l’hort del sllúpols de les cerveses artesanes Les Clandestines, un espai que ens encanta i al qual tenim moltes ganes de començar la temporada dels nostres jardins! Us esperem a tots!

..LYNNE MARTIN BAND a El Jardí Sonor

Lynne Martin está d’estrena, acaba de treure el seu nou treball discográfic «Come Rain or Shine» i la tindrem al Jardí Sonor amb la seva banda tocant per primer cop en directe aquest nou gran disc. El concert será al preciós espai del Corral del Neri (El Catllar), un lloc amb un encant molt especial, el cual estarà decorat amb escultures i tindrem al acabar el concert a la Dj. Mongi amenitzant la jornada.